Home > Clint's Blog, Special Events > Audioholics 3.0 Beta Testers Wanted

Audioholics 3.0 Beta Testers Wanted

audioholics20website2We want your feedback!

The NEW Audioholics 3.0 website is deploying at the end of the month. We don’t want to link it up directly, but users can get a sneak peek at http://beta.audioholics.com:90

We’re interested in bug reports, not feature requests. Please post your bugs here.

Hint: If your post begins withлаптоп “It would be really cool if…” then we will probably delete or ignore the post. We’ll have plenty of time for feature requests later – for now, however, please focus on letting us know if anything actually breaks.

Keep in mind that the system may be a tad slow as it’s being worked on and is not on the final hardware where it will reside.

We look forward to your feedback. Thanks and enjoy the sneak peek!

Categories: Clint's Blog, Special Events Tags:
  1. Mark
    July 24th, 2009 at 01:15 | #1

    Your missing the contact info page that’s linked at the bottom. http://beta.audioholics.com:90/contact-info

  2. Mark
    July 24th, 2009 at 01:18 | #2

    Your also missing the privacy page http://beta.audioholics.com:90/privacy its linked at the bottom of this page http://beta.audioholics.com:90/groups/admin/forum-contest-rules

    Clint: When I click Privacy I successfully get here: http://beta.audioholics.com:90/groups/admin/privacy

  3. Mark
    July 24th, 2009 at 01:49 | #3

    The Trailing forward slash on the forums link is missing so http://forums.audioholics.com/forums instead of http://forums.audioholics.com/forums/ therefore it’s having to redirect twice.

  4. Mark
    July 24th, 2009 at 02:06 | #4

    Also the search this site link in the head which directs to http://beta.audioholics.com:90/search_form has no page.

    Clint: I don’t understand this one. I don’t see any link, just the search bar…

  5. Mark
    July 24th, 2009 at 03:49 | #5

    I did a little testing on the search for SQL Injection and if you use AND or OR it causes an internal error.

  6. Mark
    July 24th, 2009 at 03:59 | #6

    When you view a picture in one of the articles, the back to site link takes you back to first page of the article, not the page that you were on. It does not do that on the current site.

  7. July 29th, 2009 at 10:51 | #7

    Good feedback. We knew about the last one (still working on it). A couple of the others I had questions on (made notes above). Thanks!

  8. Mark
    July 29th, 2009 at 12:08 | #8

    For comment #2 I’m referring to the bottom paragraph on page http://beta.audioholics.com:90/groups/admin/forum-contest-rules where it says For further information, see our complete privacy policy.

    The link on privacy policy is incorrect.

    The link on the bottom of the page is working fine. Sorry about the confusion on that one.

  9. Mark
    July 29th, 2009 at 12:32 | #9

    On Comment 4 the http://beta.audioholics.com:90/search_form page is linked in the HTML header. It’s right below the CSS hack for IE.

    Here is the exact link

    If you right click, view page source you will see it.

    The changes on the new site are nice, overall it’s looking good.

  10. Mark
    July 29th, 2009 at 12:39 | #10

    It chopped the link out to protect against XSS(cross-site scripting).

    link rel=”search” href=”/search_form” title=”Search this site”

  11. Rob the Pirate
    August 1st, 2009 at 12:53 | #11

    Drop down bar “tips and tricks” goes behind the advertisment and obscures the text on the drop down. On original site, all drop downs properly appear.

  12. August 10th, 2009 at 13:05 | #12

    Site is live! Mark wins the prize and should see if there’s anything he’d like from our prize vault. All the feedback has been tremendously helpful and we’re continuing to make adjustments to the live site.

  13. Mark
    August 16th, 2009 at 22:01 | #13

    Happy to help. I would like to try out the (iPhono Plus Bluetooth Stereo Headphone kit). Who do I need to send the shipping information to.

You must be logged in to post a comment.